Brochures

We vinden het belangrijk u zo volledig mogelijk voor te lichten over alle facetten van een crematie en de stappen die daarna volgen. Alleen als u volledig op de hoogte bent, kunt u de juiste beslissingen nemen en keuzes maken. Daarvoor dient deze website, maar er zijn ook verschillende brochures beschikbaar.

Onze algemene brochure geeft u een beeld van de mogelijkheden die Jonkerbos rond een crematie biedt. U vindt informatie over de plechtigheid of ceremonie, de condoleance, de muziek, een eventueel gedenkteken en de asbestemming.

Die bestemming van de as is een hele persoonlijke keuze. Gelukkig zijn er veel opties, passend bij de wens van de overledene of nabestaanden. Om hier een weloverwogen keuze in te maken heeft Jonkerbos een speciale brochure voor asbestemming. Hierin geven wij informatie urnen, de urnentuin, bijzetting in een columbarium, het verwerken van een kleine hoeveelheid as in sieraden of kunstwerken, een kleine urn met as voor thuis en het verstrooien van as in ons gedenkpark.

Tijdens de condoleance na afloop van een plechtigheid is aanzienlijk meer mogelijk dan koffie met een broodje. De culinaire mogelijkheden zijn talrijk en wij nemen u deze zorg graag uit handen. Meer daarover vindt u in onze cateringflyer.

Jonkerbos biedt ook een Wensenformulier, waarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven.U kunt het formulier online invullen en opslaan en/of printen.