Info & NazorgNa een crematie zijn er tegenwoordig heel veel manieren om een gedenkplek te creëren. Met de as van de overledene is bovendien veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Om u hierover compleet voor te lichten en om uw vragen te beantwoorden, heeft Crematorium Jonkerbos de afdeling Info & Nazorg. 

In onze toonzaal kunt u tal van bijzondere urnen en eigentijdse monumenten bekijken, maar ook unieke sieraden en medaillons. Onze medewerkers ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Ook een rondleiding in het crematorium en door onze columbaria en urnentuin hoort tot de mogelijkheden. Neemt u vooraf contact met ons op om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u klaar staat.

Wij begrijpen overigens dat een keuze niet zomaar gemaakt is. Na de crematie hebt u sowieso een maand de gelegenheid om een goede beslissing te nemen; de wet schrijft voor dat as van een overledene pas een maand ná de crematie vrijgegeven mag worden. U kunt na deze periode invulling geven aan de bestemming. Voor meer informatie kunt u ook onze speciale brochure over asbestemming bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Jonkerbos. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over cremeren en asbestemming.