Muziek & beeld

“Alleen muziek kan over de dood spreken”, zei de Franse schrijver André Malraux. Om die reden kan muziek tijdens een plechtigheid een belangrijke rol spelen. Muziek brengt sfeer, herinneringen en troost. Daarom doen wij er alles aan om uw wensen op dat gebied in te willigen.

In onze aula’s kan natuurlijk muziek afgespeeld worden, een compleet ingerichte studio en een professionele geluidsinstallatie zorgen dat de muziek tot in de details hoorbaar is. Maar even goed kunt u voor live muziek kiezen, door een koor, een orkest of solist. Versterking en apparatuur zijn aanwezig. Ook kunt u beelden vertonen vanaf een laptop. Wilt u de plechtigheid laten vastleggen op een usb of dvd? Uiteraard kan dat. 

Onze medewerkers zijn u graag van dienst met muziekadvies. Zij beschikken over een uitgebreide en veelzijdige muziekcollectie (van klassiek tot populair) waaruit u kunt kiezen. Wilt u uw eigen muziek meenemen en afspelen, dan dienen wij die minstens 24 uur voor de plechtigheid in ons bezit te hebben om de geluidskwaliteit te kunnen garanderen. 

Om te zorgen dat het afspelen van de gewenste muziek of het tonen van beeld vlekkeloos verloopt, hebben wij een aantal richtlijnen en instructies op papier gezet. U kunt hier de aanleverinstructies downloaden.