Concerto in Memoriam 2006 op zondag 11 juni

Het traditionele Concerto in Memoriam in het gedenkpark van Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis wordt dit jaar gehouden op zondag 11 juni om 14.00 uur. Aanvankelijk was dit herdenkingsconcert een week later gepland. In verband met de beperkte beschikbaarheid van musici hebben wij het concert echter een week moeten vervroegen.

Met het Concerto in Memoriam wil Westerveld zoveel mogelijk mensen een mogelijkheid bieden hun dierbaren te gedenken. Vandaar dat het concert - waar elk jaar duizenden mensen naar toe komen - voor iedereen vrij toegankelijk is. U bent van harte uitgenodigd.

Elk jaar weer doet de organisatie haar uiterste best een breed programma samen te stellen. Naast muziek, The Last Post en de voordracht van een gedicht wordt ook steeds een spreker uitgenodigd voor een 'woord van troost'. In de loop der jaren zijn hiervoor onder andere de auteur Anna Enquist, majoor A.M. Bosshardt, prof. dr. B. Smalhout, Irene van Lippe- Biesterfeld en de theologe Jacobine Geel bereid gevonden.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Hier vindt u niet alleen meer informatie, maar ook een video-impressie van het Concerto in Memoriam in 2005. U kunt natuurlijk ook altijd telefoneren met 0255 - 51 48 43 of een e-mail sturen naar info@bc-westerveld.nl. Terug