Gedenkpark Jonkerbos neemt deel aan Lifestylebeurs Nijmegen

Op zaterdag 10 november 2012 wordt in de Stevenskerk in Nijmegen voor de derde keer de Lifestylebeurs  gehouden. Gedenkpark Jonkerbos - Crematorium én Begraafplaats Jonkerbos - is één van de ruim veertig deelnemers.

Op de stand vindt u informatie over de vele mogelijkheden rondom een uitvaart, zoals de invulling van een plechtigheid en de mogelijkheden op het gebied van graven en asbestemming. Bijzondere aandacht verdienen ook de mogelijkheden op het gebied van de condoleance na afloop en de invulling van de consumpties. Een keuze uit ons assortiment of een uniek arrangement, geheel naar eigen wens ingevuld, van sober tot uitbundig. Er is zoveel mogelijk. Zowel de kwaliteit van onze producten als onze dienstverlening staan op een zeer hoog niveau.

De lifestylebeurs vindt plaats van 10.30 tot 18.00 uur. De exposanten tonen tijdens de beurs wat er in Nijmegen mogelijk is op het gebied van lifestyle. Er zijn stands met  informatie over gezondheid en welzijn, maar ook met sieraden en kleding.

Wilt u de Lifestylebeurs bezoeken? Gratis relatiekaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van zowel Crematorium Jonkerbos als Begraafplaats Jonkerbos. Op de dag zelf geldt een toegangsprijs van € 7,50 per persoon.

Meer informatie vindt u op www.lifestylebeursnijmegen.nl.

Terug