Gedenkpark Jonkerbos op Lifestylebeurs

Op zaterdag 16 november 2013 wordt in de St. Stevenskerk in Nijmegen voor de zesde keer de Lifestylebeurs georganiseerd. Naast Crematorium Jonkerbos zijn ook samenwerkingspartners Begraafplaats Jonkerbos, Klopper en Kramer uitvaartzorg en Natuursteenbedrijf G. van Leeuwe aanwezig.

Op de stand vindt u informatie over de vele mogelijkheden rondom een uitvaart, zoals de invulling van een plechtigheid en de mogelijkheden op het gebied van graven en asbestemming. Bijzondere aandacht verdienen ook de mogelijkheden op het gebied van de condoleance na afloop en de invulling van de consumpties. Een keuze uit ons assortiment of een uniek arrangement, geheel naar eigen wens ingevuld, van sober tot uitbundig. Er is zoveel mogelijk. Zowel de kwaliteit van onze producten als onze dienstverlening staan op een zeer hoog niveau.

De lifestylebeurs vindt plaats van 10.30 tot 17.00 uur.

Wilt u de Lifestylebeurs bezoeken? Gratis relatiekaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van zowel Crematorium Jonkerbos als Begraafplaats Jonkerbos. Op de dag zelf kunnen toegangskaarten bij de entree worden gekocht.

Meer informatie vindt u op www.lifestylebeursnijmegen.nl.

Terug