Gedenkpark Jonkerbos op Lifestylebeurs Nijmegen

Op zaterdag 29 oktober 2011 wordt in de St. Stevenskerk in Nijmegen voor de tweede keer de Lifestylebeurs gehouden. Van 10.30 tot 18.00 uur laten meer dan dertig standhouders zien wat Nijmegen te bieden heeft op het gebied van lifestyle. Zo zijn er stands met kleding, mode-accessoires, persoonlijke verzorging en sieraden maar ook met informatie over gezondheid en welzijn. Daarnaast zijn er modeshows, diverse proeverijen en is er een uitgebreid cateringterras.

Ook Crematorium én Begraafplaats Jonkerbos nemen - als Gedenkpark Jonkerbos - deel aan de Lifestylebeurs. Medewerkers van het gedenkpark geven informatie en voorlichting over alle mogelijkheden rondom een uitvaart. Niet alleen op het gebied van de invulling van een plechtigheid, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld de condoleance na afloop, die volledig naar eigen wens kan worden ingevuld.

Wilt u de beurs bezoeken? Haal dan gratis relatiekaarten bij een van de deelnemende standhouders! Op de dag zelf, geldt een toegangsprijs van 10 euro per persoon.

Meer informatie vindt u op www.lifestylebeursnijmegen.nl.
 

Terug