Grote belangstelling voor themabijeenkomst op 2 november

Op zondag 2 november stelde Crematorium Jonkerbos haar aula’s open voor de bezoekers van het gedenkpark. In de Jonkerzaal was een stiltecentrum ingericht. Hier konden nabestaanden in stilte een geliefde herdenken en een kaarsje aansteken.

In de Boszaal was een bijeenkomst met als thema: ‘Herinneren en Vergeten’. Zangeres Yvonne Peters bracht een aantal nummers ten gehore en Ada Vos sprak een woord van troost. Verder las Shenna Heijmink (14 jaar) een verhaal voor over een geit en een schaap. Dit verhaal werd ondersteund door een presentatie van de pagina’s uit het boekje. In de Boszaal is het namelijk sinds kort mogelijk om foto’s en presentaties te projecteren.

Na deze bijeenkomst werden alle belangstellengen uitgenodigd voor een kopje koffie in één van de condoleanceruimten. Er werd nagepraat door belangstellenden en de medewerkers van het Crematorium.

Na afloop zijn de wensvlaggen, met daarop wensen en boodschappen die door de bezoekers opgeschreven zijn, opgehangen in het gedenkpark. Zo kan de wind de wensen en de boodschappen brengen naar waar de wind gaat.
Terug