Jonkerbos exposant tijdens driedaagse beurs BeleefPlus

Van 9 t/m 11 april wordt in de Travium IJsbaan in Nijmegen de 50+beurs BeleefPlus georganiseerd. Crematorium Jonkerbos is één van de exposanten. Medewerkers van het crematorium geven tijdens de beurs voorlichting over de vele mogelijkheden van gedenken.

“Jonkerbos is door de hoogwaardige dienstverlening en de mogelijkheden een begrip in de omgeving”, vertelt Bas Timmer, locatiemanager van Crematorium Jonkerbos. “Op het gebied van een plechtigheid kan er heel veel, net als bijvoorbeeld met de condoleance en de catering die daar bij hoort. Of de bestemming van de as; die kan op zoveel manieren worden vormgegeven. Jonkerbos heeft bijvoorbeeld sinds kort een prachtig aangelegde urnentuin, waar monumenten in de vorm van een tulp, maar ook hele persoonlijke gedenktekens kunnen worden geplaatst.” Tijdens de beurs is Jonkerbos aanwezig met een uitgebreide stand: “onze medewerkers geven voorlichting en informatie over de vele opties, en u kunt uiteraard de vragen stellen die voor u belangrijk zijn. We ontvangen u graag!”

BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.
 
Kijk voor meer informatie op www.beleefplus.nl

 

Terug