Jonkerbos op Afscheidsbeurs Malden

Op zondag 29 september neemt Crematorium Jonkerbos deel aan de Afscheidsbeurs in Malden. Behalve het Nijmeegse crematorium zijn er nog ruim 35 andere deelnemers. De Afscheidsbeurs is van 11.00 tot 17.00, iedereen is van harte welkom.

Bij Crematorium Jonkerbos zijn uw wensen in vertrouwde handen. Dat willen wij ook tijdens deze beurs graag laten zien. We tonen u de vele mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart. En ook voor de periode daarna, want met betrekking tot de bestemming van de as biedt Crematorium Jonkerbos vele mogelijkheden.

Crematorium Jonkerbos heeft een aantal bijzondere columbaria met elk een eigen sfeer. Het kleurrijke en speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïek Columbarium bijvoorbeeld,  waarin twee urnen bij elkaar kunnen worden geplaatst. U vindt in het gedenkpark ook drie carrousel columbaria. De handgemaakte urnen in deze modern vormgegeven columbaria hebben dezelfde vorm, maar verschillen per carrousel van kleur: ivoorwit, steenrood of okergeel. Verstrooien in het gedenkpark is ook mogelijk. Of u kunt de as mee naar huis nemen, in een urn of - voor een klein gedeelte van de as - een sieraad. Voorbeelden uit onze collectie zijn op onze stand te bekijken.

De Afscheidsbeurs wil iedere bezoeker de gelegenheid geven zich te oriënteren op de vele mogelijkheden rondom een uitvaart. Tijdens de beursdag worden ook workshops en lezingen gegeven. 

 

Terug