Nieuwe muziekstudio Crematorium Jonkerbos

  Muziek tijdens een plechtigheid is van groot belang en ‘vormt’ vaak een uitvaart. Om aan de wensen van nabestaanden én de eisen van deze tijd te kunnen voldoen heeft Crematorium Jonkerbos een compleet nieuwe muziekinstallatie. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden voor beeld en geluid tijdens een plechtigheid.

De muziekbibliotheek is uitgebreid en bevat nu meer dan 4500 nummers, van klassiek tot pop en van Nederlandstalig tot Franse chansons. De selectie wordt continu aangevuld en aangepast zodat deze altijd up to date is. Wanneer de muziekkeuze toch niet in de bibliotheek te vinden is, kan er natuurlijk ook altijd eigen muziek worden aangeleverd. Dat kan niet alleen op cd maar nu ook via mp3.

Om de geluidskwaliteit verder te optimaliseren zijn in de aula’s nieuwe boxen geplaatst. Verder kunnen nu in zowel de Boszaal als de Jonkerzaal tijdens een plechtigheid beelden worden getoond op een scherm, zoals foto’s of een presentatie van verschillende beelden.

De muziekbibliotheek van Crematorium Jonkerbos is binnenkort ook online te bekijken én beluisteren. Wij houden u op de hoogte.


 

Terug