Open Dag op 14 juni goed bezocht

Crematorium Jonkerbos organiseerde op zondag 14 juni een Open Dag. Ruim 425 bezoekers kwamen kennismaken met de uitgebreide dienstverlening van het crematorium.

Tijdens de Open Dag konden bezoekers in vrijwel alle ruimten een kijkje nemen. De aula’s, condoleanceruimten, toonzaal én natuurlijk de crematieruimte - die normaal gesproken niet voor bezoekers toegankelijk is - werden met veel interesse bekeken.

De reacties waren zeer positief. Zo spraken bezoekers waarderend over de muzikale invulling tijdens de Open Dag. Amashte Uitvaart muziek (opgericht door Mattie Kloosterman) bracht op diverse instrumenten (geïmproviseerde) muziek ten gehore en ook professioneel zangeres Yvonne Peters was aanwezig. Verder konden de demonstraties van de glasblazer, die onder andere liet zien hoe een persoonlijk sieraad kan worden gemaakt, op veel belangstelling rekenen. Ook Atelier Antoinette toonde tijdens de Open Dag de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vormgeving en hoe op relatief eenvoudige wijze zelf een keramieken urn gemaakt kan worden. 

Onder de bezoekers waren ook veel kinderen. Speciaal voor hen was een creatief programma samengesteld.Terug