Open Dag op zondag 29 mei

Op zondag 29 mei organiseren Crematorium en Begraafplaats Jonkerbos gezamenlijk een Open Dag. Het gedenkpark opent haar deuren van 11.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen is er een speciaal programma. Iedereen is van harte welkom.

Het totale Gedenkpark Jonkerbos kan in een rondtoer per 'trein' bezichtigd worden. In het centrale paviljoen met terras vinden muzikale optredens plaats en geven beide organisaties uitgebreide informatie over alle mogelijkheden. Deskundige medewerkers geven bovendien rondleidingen en beantwoorden alle gestelde vragen. Een wandeling op eigen gelegenheid, eventueel aan de hand van een informatieve plattegrond, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Expositie assieraden
In Crematorium Jonkerbos kunnen bijna alle ruimtes worden bekeken, waarbij onder andere ook de crematieruimte te bezichtigen is. Het crematorium houdt verder een expositie van de collectie assieraden, glasrelieken en urnen die speciaal voor het crematorium ontworpen zijn.

Sfeervolle optredens
Bij de Calvarieberg, centraal op de begraafplaats, staat een paviljoen met terras. Bezoekers worden er gastvrij onthaald. Jeugdige bezoekers worden uitgenodigd te helpen bij het versieren van cake. Het Arnhemse Gospelkoor Desire onder leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver en sfeerzangeres Yvonne Peters uit Grave wisselen elkaar af met sfeervolle optredens.

Wij hopen u op 29 mei te mogen ontvangen.
 

Terug