Succesvolle deelname Jonkerbos aan Afscheidsbeurs Malden

Crematorium Jonkerbos nam eind september deel aan een Afscheidsbeurs in Malden. De Afscheidsbeurs was waardevol. Veel bezoekers wisten de medewerkers van Jonkerbos te vinden, die exclusieve mogelijkheden op het gebied van asbestemming presenteerden.

Medewerkers informeerden de bezoekers over de bijzondere columbaria, die elk een eigen sfeer hebben. Het kleurrijke en speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïek Columbarium bijvoorbeeld, wat bijzonder is omdat twee urnen bij elkaar kunnen worden geplaatst. Ook was er belangstelling voor de prachtige, handgemaakte urnen in de modern vormgegeven drie carrousel columbaria. De urnen hebben dezelfde vorm, maar verschillen per carrousel van kleur: ivoorwit, steenrood of okergeel. Kunstzinnig vormgegeven gedenksieraden en eigentijdse glasobjecten maakten de inrichting van de stand compleet.

Bezoekers ontdekten tijdens de beurs dat hun wensen bij Crematorium Jonkerbos in vertrouwde handen zijn. Bas Timmer, locatiemanager van Crematorium Jonkerbos: “In ons gedenkpark kan heel veel. We merken steeds weer dat mensen vaak nog met veel vragen zitten. Of dat nu over bijvoorbeeld een columbarium gaat, het verstrooien van de as óf over de mogelijkheden tijdens een plechtigheid. Daarom ben ik blij dat we mensen tijdens dit soort beurzen in alle rust kunnen infomeren en adviseren.”

 

Terug